stencil.salespagina

Wil jij ook meer rust, stabiliteit en ontspanning?

Binnen 7 dagen:

 • Voel jij je meer ontspannen

 • Ervaar je meer rust in je hoofd

 • Voel jij je sterker en stabieler

 • Durf je weer te vertrouwen op je gevoel

Herken jij dit?

 • Je hebt vaak last van stress.

 • Je loopt regelmatig vast in werk of privé.

 • Je bent kritisch naar jezelf en anderen.

 • Je hebt het gevoel dat het nooit goed genoeg is.

Mindful zelfcompassie voor meer rust, kalmte en stabiliteit

Gezonde Zelfliefde. Je leert van jezelf te houden, je leert om meer te aarden en thuis te komen bij jezelf. Vanuit een ruimere blik te kijken in een situatie waarbij je stress of spanning ervaart. Om een ruimte te creëren waar je uit kunt putten, zodat je in stress situaties met je lief, kinderen of collega's jezelf niet verlaat, je niet aanpast maar vanuit gezonde zelfliefde trouw leert zijn aan wie jij bent.

Zelfcompassie of met een ander woord zelfliefde  is een toegankelijke manier om te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Op dit moment is er in de wereld veel behoefte en aandacht voor goede zelfzorg. Er wordt veel (wetenschappelijk) onderzoek gedaan, met nu al prachtige resultaten.

_MG_4633

Hi, Ik ben Ariane,

Ik was ongeveer 35 jaar en leefde volgens de verwachtingen van anderen. Tot ik daar last van kreeg... ik werd letterlijk ziek en kreeg steeds meer stress. Het moest anders.

Zo heb ik de kracht van Zelfcompassie ontdekt. In de tijd die volgde heb ik veel geleerd. Mijn baan in de verpleging heb ik opgezegd en ik heb mijn eigen pad gekozen. Ik ondersteun en begeleidt vrouwen en mannen die met meer bewustzijn het leven willen leven. Dit is een proces dat altijd over (zelf)liefde gaat.Ik doe dit door het aanbieden van online en live trainingen en coachings.

 

Hoe zou het zijn als ...

 • Jij minder stress of angst ervaart.

 • Jij vol vertrouwen in het leven staat.

 • Jij je gesteund kunt voelen door anderen

 • Jij met 20 minuten per dag weer onstpanning kunt voelen?

7 dagen Mindful zelfcompassie kan je helpen

Dit is wat je allemaal krijgt:

1 (3)

7 dagen challenge

Alle video's en opdrachten automatisch in je mailbox.

werkboek-Zelfcompassie

Inspirerend werkboek

Fijne oefeningen en handige tips om je oude patronen los te laten.

1 (2)

Support in community

Deel ervaringen en vind herkenning bij anderen. Sta er nooit alleen voor.

€33,00

Incl. 21% btw

Je kunt meteen beginnen!

Als je dit programma hebt afgerond dan:

 • Weet je wat Mindful zelfcompassie is en hoe je dit kunt toepassen.

 • heb je geleerd hoe je je geest kunt kalmeren door mindfull oefeningen.

 • Kun je liefdevolle vriendelijkheid toepassen door meditatie.

20181009-_O4V4327

"De training zelfcompassie heeft mij veel geleerd: Ik voel meer balans tussen denken en voelen. Er is meer ruimte om goed voor mijzelf te zorgen. Dankjewel Ariane."

Marion

petra jansen

“Deze cursus zelfcompassie heeft mij veel gebracht. Meer dan ik kon vermoeden."

Petra Jansen

Gun jezelf dit cadeau: 7 dagen lang. Ik beloon je met resultaat.

Zelf(liefde), voor velen nog een spannend woord. Liefde voor je naasten. Je echt verbinden vanuit je hart. Daar ga ik voor. Ik geloof dat we zo de wereld een heel stuk mooier maken.
Ik draag hier graag aan bij. De wereld heeft mensen nodig zoals jij. Doe je mee?

€33,00

Incl. 21% btw

Je kunt meteen beginnen!