stencil.salespagina

Wil jij meer geluk ervaren?

Het Mindful zelfcompassie online programma helpt jou binnen 8 weken:

 • Meer zelfvertrouwen

 • Rust in je hoofd

 • Voel je gezonder en krachtiger

 • Tevreden met jezelf zijn

Herken jij dit?

 • Je hebt vaak last van stress.

 • Je loopt regelmatig vast in werk of privé.

 • Je komt steeds in dezelfde situaties terecht.

 • Je bent kritisch naar jezelf en anderen.

 • Je hebt het gevoel dat het nooit goed genoeg is.

Mindful zelfcompassie leren kan je helpen

Mindful zelfcompassie leren helpt

Online programma met 8 lessen:

 • 8 weken fijne videolessen

 • 8 online lessen á 2 uur via Zoom (Keuze groep)

 • Start online samen in een groep

 • Audio oefeningen en meditaties

 • Voor computer, tablet of smartphone

 • Besloten FacebookSupport groep

 • Doe de oefeningen waar en wanneer jij dat wilt

_MG_4633

Hi, Ik ben Ariane!

Ik was ongeveer 35 jaar en leefde volgens de verwachtingen van anderen. Maar dat had ik niet in de gaten. Ik had mijn ouders en de mensen om mij heen mijn keuzes laten bepalen. Mijn moeder wilde bijvoorbeeld altijd graag in de verpleging maar kreeg de kans niet. Als loyale oudste dochter ben ik (op onbewust niveau) datgene gaan doen wat zij niet kon doen. Ik ging in de verpleging. Tot ik daar last van kreeg... ik werd letterlijk ziek en kreeg steeds meer stress. Het moest anders.

Zo heb ik de kracht van Zelfcompassie ontdekt. In de tijd die volgde heb ik vele mooie leraren ontmoet. Allen hebben bijgedragen aan waar ik nu sta. Zoals Kristin Neff. Zij heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de kracht van zelfcompassie.

Zij leerde me echt beter voor mezelf te zorgen en vriendelijker voor mijzelf te zijn. Niet altijd zo kritisch en zo streng. Of mijzelf te veroordelen door de ogen van anderen. Doordat ik zelf heb ervaren hoe zelfcompassie mijn leven tot op de dag van vandaag verrijkt en me bevrijdt, wil ik daar anderen mee helpen en in inspireren.

Ik leef mijn eigen leven diep en voluit! Als coach/trainer/therapeut werk ik ruim 20 jaar. Clienten vertellen mij dat ik vooral als mens persoonlijk zichtbaar, betrokken en authentiek aanwezig ben. Hierdoor ontstaat een veilige en betrouwbare ruimte om te ontwikkelen en te groeien.

Fouten maken mag, en moet zelfs om te kunnen groeien. Juist als je het spannend vindt. Dus niet alles wat je van mij ziet in dit online programma is perfect. Het kan altijd beter. En dat is ook zo. Ik hou van ontwikkelen en van kwaliteit. En vooral van het samen te doen. Ik was lang iemand die alles wel alleen kon. En dat kan ik nog steeds. Ik heb echter de kracht ervaren van wel zelf maar nooit meer alleen.

Mijn doel
Jou inspireren en helpen. Zodat jij je gaat ontwikkelen om een leven te leven zoals jij dat het allerliefste wilt. Ik geloof in de kracht van mildheid en (zelf) compassie. Ik houd van mensen, van bewuste ontwikkeling in het bijzonder van de samenleving in het algemeen. En ik geloof dat wij met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan een vrije mooie wereld!

_MG_4633

Hi, Ik ben Ariane!

Ik was ongeveer 35 jaar en leefde volgens de verwachtingen van anderen. Maar dat had ik niet in de gaten. Ik had mijn ouders en de mensen om mij heen mijn keuzes laten bepalen. Mijn moeder wilde bijvoorbeeld altijd graag in de verpleging maar kreeg de kans niet. Als loyale oudste dochter ben ik (op onbewust niveau) datgene gaan doen wat zij niet kon doen. Ik ging in de verpleging. Tot ik daar last van kreeg... ik werd letterlijk ziek en kreeg steeds meer stress. Het moest anders.

Zo heb ik de kracht van Zelfcompassie ontdekt. In de tijd die volgde heb ik vele mooie leraren ontmoet. Allen hebben bijgedragen aan waar ik nu sta. Zoals Kristin Neff. Zij heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de kracht van zelfcompassie.

Zij leerde me echt beter voor mezelf te zorgen en vriendelijker voor mijzelf te zijn. Niet altijd zo kritisch en zo streng. Of mijzelf te veroordelen door de ogen van anderen. Doordat ik zelf heb ervaren hoe zelfcompassie mijn leven tot op de dag van vandaag verrijkt en me bevrijdt, wil ik daar anderen mee helpen en in inspireren.

Ik leef mijn eigen leven diep en voluit! Als coach/trainer/therapeut werk ik ruim 20 jaar. Clienten vertellen mij dat ik vooral als mens persoonlijk zichtbaar, betrokken en authentiek aanwezig ben. Hierdoor voelen zij zich veilig om zich echt verder te ontwikkelen.

Fouten maken mag, en moet zelfs om te kunnen groeien. Juist als je het spannend vindt. Dat betekent dus ook dat niet alles wat je van mij ziet in dit online programma perfect is. Het kan altijd beter. En dat is ook zo. Ik hou van ontwikkelen en van kwaliteit. En vooral van het samen te doen. Ik was lang iemand die alles wel alleen kon. En dat kan ik nog steeds. Ik heb echter de kracht ervaren van wel zelf maar nooit meer alleen.

Mijn doel
Jou inspireren en helpen. Zodat jij je gaat ontwikkelen om een leven te creëren zoals jij dat het allerliefste wilt. Ik geloof in de kracht van mildheid en (zelf) compassie. Ik houd van mensen, van bewuste ontwikkeling in het bijzonder van de samenleving in het algemeen. En ik geloof dat wij met elkaar een bijdrage kunnen leveren aan een vrije mooie wereld!

Mindful zelfcompassie kan je helpen

Stop met dromen en ga doen! 

Inschrijving is geopend.

Mindful zelfcompassie helpt

Stop met dromen en ga doen!

Inschrijving is geopend.

Hoe zou het zijn als ...

 • Jij je echt gelukkig voelt.

 • Jij minder stress of angst ervaart.

 • Jij vol vertrouwen in het leven staat.

 • Jij je niet altijd zo verantwoordelijk voelt.

 • Jij tevreden kunt zijn met jezelf.

zelfcompassie
20181009-_O4V4327

"De training Zelfcompassie heeft mij veel geleerd: Ik voel meer balans tussen denken en voelen. Er is meer ruimte om goed voor mijzelf te zorgen. Dankjewel Ariane."

Marion

Mindful zelfcompassie kan je helpen:

Stop met dromen en ga doen!

Inschrijving is geopend.

Mindful zelfcompassie helpt

Stop met dromen en ga doen!

Inschrijving is geopend.

Als je dit programma hebt afgerond dan:

 • Weet je wat Mindful zelfcompassie is en hoe je dit kunt toepassen.

 • Voel jij je vrij om echt jouw eigen keuzes te maken.

 • Weet je hoe moeilijke emoties je leven kunnen verrijken.

 • heb je geleerd hoe je je geest kunt kalmeren door mindfull oefeningen.

 • Kun je liefdevolle vriendelijkheid toepassen door meditatie.

 • Kun je ook echt mild en vriendelijk voor jezelf zijn.

mirjam kl 2015

“De zelfcompassietraining was voor mij een echte eye opener: kijken naar al je gevoelens zonder te oordelen, en zelfs nog een stap verder: met zachtheid, aandacht en zelfs nieuwsgierigheid. Dat klinkt simpel, maar zonder deze bewuste stap af en toe in te bouwen nemen je eigen vooroordelen, patronen en kritische blik het al snel weer over. Ik heb andere kanten van mezelf leren kennen: een breder pallet aan gevoelens en emoties. En het mooie is: door ook bij negatieve emoties stil te staan spelen ze veel minder op!”

Mirjam Hament

Dit is wat je allemaal krijgt

1 (3)

Online videocursus

Kies zelf wanneer je de video's bekijkt en de oefeningen doet. Je houdt onbeperkt toegang tot de leeromgeving.

werkboek-Zelfcompassie

Praktisch werkboek

Een digitaal werkboek met fijne oefeningen en handige tips.

Dit helpt je echt met oude patronen loslaten.

1 (2)

Online lessen en support

Besloten Facebook groep voor extra support. 

*Groep = Online groepslessen via Zoom. 

Nu tijdelijk met gratis BONUS: oefeningen & meditaties ter waarde van €47,00!

_MG_4545

Start nu met het programma:

Je kunt meteen beginnen!

€297,00

Start nu met het het programma:

€297,00

Je kunt meteen beginnen!

petra jansen

“De cursus zelfcompassie heeft mij veel gebracht. Meer dan ik kon vermoeden. Ik ontdekte oude overtuigingen en ik leerde mijn diepste angst in de ogen zien. Durfde te zien wat dit met mij deed. En ik leerde daar liefdevol mee omgaan. Mijn grootste angst kon ik eindelijk onder ogen zien: buitengesloten worden, er niet bij horen, niet genoeg zijn.  Ik zag hoe ik altijd bezig was mezelf te bewijzen dat ik er wel mocht zijn, dat ik wel goed genoeg was. Ik moest altijd bikkelen van mezelf. Als situaties of omstandigheden moeilijk waren was ik gewend die te "fiksen", er een schepje boven op te doen. Ik was altijd bezig zorgen dat het allemaal weer goed kwam. Liefdevol omgaan met mezelf blijft werk in uitvoering en vraagt training, net als leren fietsen. Maar als je dat eenmaal onder de knie hebt...kom je ver.... Zonder de training Zelfcompassie van Ariane Sprengers was mij dit nooit gelukt!"

Petra Jansen

Onderzoek toont aan dat mensen die zelfcompassie beoefenen:

 • Beter om kunnen gaan met moeilijke situaties als trauma, scheiding of pijn.

 • Vaak zorgzamer en ondersteunender zijn in relaties.

 • Eerder geneigd zijn tot het sluiten van een compromis bij relatieconflicten.

 • Vriendelijker zijn voor zichzelf en hun naasten.

Cursus overzicht, in 8 wekelijkse modules:

mindful zelfcompassie programma

Start nu met het programma:

Inschrijving is geopend.

€297,00

Start nu met het het programma:

€297,00

Je kunt meteen beginnen!

Veelgestelde vragen: